Ontdek jouw woonstijl met onze Home Stories

Laat je meevoeren door de prachtige verhalen die onze Home Stories zijn. Zorgvuldig ontworpen en samengesteld door Nederlands beste interior designers en bedoeld om jouw eigen woonstijl of smaak te ontdekken. Hiervoor zijn wij altijd op zoek naar de juiste balans tussen functionaliteit, identiteit en schoonheid, zo helpen wij mensen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Onze collecties variëren van een landelijk interieur, tot aan een industrieel en klassiek interieur.

Wil je jouw woonstijl ontdekken? Boek een design date:

BOEK EEN DESIGN DATE

Onze collecties, woontrends 2020 en meer!

Onze collecties variëren van een landelijk interieur, tot aan een industrieel en klassiek interieur. Zo is onze collectie Barn geïnspireerd op een landelijk interieur, wil je met een industrieel interieur meer een loft gevoel creëren? Dan is onze collectie Loft meer iets voor jou. Collectie Park laat zien wat je met een klassiek interieur kunt doen. Samen met onze interieurstylist ontdek je binnen onze Home Stories jouw eigen woonstijl en smaak. Onze interieurstylisten zijn altijd op de hoogte van de laatste trends, desgewenst kunnen de woontrends 2020 meegenomen worden in jouw interieuradvies.

Woontrends 2020

Onze Interior Designers zijn altijd op zoek naar de nieuwste woontrends. Doe bij ons inspiratie op voor de inrichting van jouw huis. Van woonkamer tot slaapkamer, in onze verschillende blogs lees je er alles over. Houd je van een klassieke, Scandinavische of toch meer een industriële stijl? Het volgen van de woontrends 2020 kan heel eenvoudig zijn, met een paar kleine aanpassingen kan jouw huis alweer een hele nieuwe uitstraling krijgen. Maak een afspraak met één van onze Interior Designers.